Partner worden?

Een complete storageoplossing met NVMe

De geïntegreerde NVMe technologie zorgt voor verhoogde snelheid en efficiëntie en wordt al ondersteund vanaf een entry level IBM-storageoplossing. Met container-ready opties voor block, file, object, databeveiliging en data discovery (data-analyse), biedt IBM bovendien een complete storageoplossing voor Red Hat OpenShift en Kubernetes.

Ansible voor eenvoudige automatisering

Ansible software biedt daarbij mogelijkheden om een private cloud infrastructuur te bouwen en te onderhouden, met een set automatiserings- en orchestratiemodules voor IBM FlashSystem.

 1. Storage voor Hybrid Cloud

  De IBM FlashSystem-familie vereenvoudigt storage voor de hybride multi-cloud. Met een uniforme set software, API’s en tools voorziet IBM FlashSystem (voorheen bekend als IBM Storwize) uw klant in één geïntegreerd all-flash dataplatform voor het eenvoudig beheren van data, zowel on-premises als in de cloud.

  FlashSystem wordt aangedreven door IBM Spectrum Virtualize, waarmee storage eenvoudig kan worden verplaatst tussen de eigen storagesystemen en IBM Cloud of Amazon Web Services (AWS).

  Met IBM Storage Insights wordt ook het beheer van en inzicht in de data en applicaties vereenvoudigd. IBM FlashWatch biedt uw klant de garantie om altijd te kunnen upgraden naar nieuwe storagefeatures. Hiermee kan hij op een kostenefficiënte manier inspelen op toekomstige ontwikkelingen.

 2. Storage voor Data and AI

  IBM Storage voor Data en AI integreert high-speed file storage, schaalbare object storage en een schaalbaar meta-dataplatform tot een unieke en innovatieve oplossing waarmee uw klant zelfs zijn meest veeleisende werkprocessen aankan. IBM is uniek in de branche met deze geïntegreerde aanpak.

 3. Storage voor Cyber Resiliency & Modern Data Protection

  IBM biedt door het hele portfolio features voor databeveiliging en cyberweerbaarheid aan. Zo biedt IBM Spectrum Protect end-to-end databeveiliging met moderne data features, speciaal voor veeleisende applicaties en direct herstel in fysieke, virtuele, container- en cloud omgevingen.

 4. Storage voor Red Hat OpenShift en IBM Cloud Pak

  De IBM Storage Suite voor IBM Cloud Pak is compleet, maar toch eenvoudig. IBM Cloud Pak biedt een set van geïntegreerde op AI gebaseerde software waarmee snelle en intelligente hybride cloud workflows kunnen worden gecreëerd. Met deze speciale software defined storage suite kan uw klant zelfs aan de meest zware workload vereisten voldoen.

 5. IBM Storage Area Networking

  Het IBM Storage Area Networking Portfolio bestaat uit directors en switches die geschikt zijn voor de meest moderne datacenters met prestatiegevoelige workloads en voor gevirtualiseerde, all-flash en NVMe-implementaties.

Dit is de wereld van Tech Data en IBM. Gaat u mee?

ibm@techdata.com 088 - 133 40 20
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.